Podcast till ert företag eller organisation

respodd-robert2-icon

Vore det inte perfekt med en spännande podcast om ert företag eller organisation?

Där ni exempelvis berättar om er verksamhet och vad ni kan hjälpa era kunder med.

En podcast, poddradio eller ljudfil om ert företag eller organisation kan ligga för lyssning på er sajt och kan även laddas hem för lyssning i mobil eller surfplatta (kan även laddas hem från exempelvis iTunes.

Har ni inte själv tekniken – dyr inspelningsutrustning, redigeringsporgram och redigeringskunskaper?

Då kan jag – Robert Karlsson – hjälpa er med det. Är utbildad journalist och radioreporter och har erfarenhet av podcastproduktion. Jag har dessutom all utrustning som behövs och exempelvis är ljudinspelaren bärbar, så jag kommer till er och vi gör inspelningen där (ingen inspelningsstudio behövs)!

Lyssna gärna på min egen podcast om resor: www.jordenrunt.nu/resa/respodd

Vad ingår när jag producerar en podcast tillsammans med er?

– Inspelning på plats hos er, exempelvis med er personal, där ni till exempel kan berätta om ert företag. Kan också vara intervjuer med några av era kunder.

– Jag producerar (bland annat manus och inspelning) och redigerar (klipper ihop) er podcast.

– Hjälper er med hosting för er podcast, så att era kunder kan lyssna på podcasten och även ladda hem den till exempelvis sin mobil. Det fungerar inte speciellt bra att lagra sin podcast på ert normala webbhotell, utan det krävs ett speciellt ”hosting-hotell” (har man ljudfilen på sitt webbhotell kan det göra er sajt långsam). Jag hjälper er alltså att ordna hostinglösning som passar er.

– Ni får en rss-fil för er podcast, franförallt för registrering på iTunes. Då kan ni komma upp på iTunes, så att folk kan ladda hem er podd (jag hjälper er med det): itunes.apple.com/se/genre/podcaster/id26?mt=2

– Ni får podcasten dels i formatet wav (högupplöst fil) och dels som mp3 (lågupplöst och standard för lyssning och för att kunna ladda hem till mobil eller surfplatta och lyssna).

Jag har med mig ljudinspelaren Zoom H5 för inspelning och använder Adobe Audition för ljudredigering.

Hör av er om detta låter intressant, så kan vi diskutera vidare. Jag brinner verkligen för att göra podcast och det vore oerhört inspirerande att få göra något tillsammans med just er.

Kontakta mig så diskuterar vi mera!

072 171 82 26 eller robert@robertkmedia.se