Podcast åt ert företag

respodd-robert2-icon

Podcastproduktion kostar endast från 4 800 kronor!

Så vore det inte perfekt med en spännande podcast om ert företag?

Där man exempelvis kan lyssna på era experters bästa tips och kanske höra några resenärer berätta om sina upplevelser och i slutändan blir lyssnaren inspirerad att resa med er. En podcast (poddradio) kan ligga för lyssning på er sajt och kan även laddas hem därifrån (och från iTunes) för lyssning i mobil eller surfplatta.

Har ni inte själv tekniken (dyr inspelningsutrustning och redigeringsporgram och redigeringskunskaper)?

Då kan jag – Robert Karlsson – hjälpa er med det (jag har all utrustning som behövs)!

Förutom resejournalistik och produktion av resesajter, håller jag även på med poddradio-produktion (jag är utbildad inom radioproduktion). Lyssna gärna på min egen podcast om resor: www.jordenrunt.nu/resa/respodd

Kampanjpris för podd produktion = från 4 800 kronor

Jag kan producera en podcast åt er och erbjuder två paket:
Podcast Small (max 4 minuter lång) = 4 800 kr (vid bokning i juni-augusti, normalpris 6 000 kr)
Podcast Large (max 8 minuter lång) = 7 800 kr (vid bokning i juni-augusti, normalpris 10 000 kr)

Vad ingår i priset:
– Max fyra minuters podcasttid för Small och max 8 minuters podcasttid för Large.
– Inspelning på plats hos er, exempelvis med er personal, där ni till exempel kan berätta om ert företag och era resor. Kan också vara intervjuer med några av era kunder som har rest med er, där de berättar om upplevelsen.
– Jag producerar (bland annat manus och inspelning) och redigerar (klipper ihop) er podcast.
– Hosting för er podcast, så att era kunder kan lyssna på podcasten och även ladda hem den till exempelvis sin mobil. Det fungerar inte speciellt bra att lagra sin podcast på ert normala webbhotell, utan det krävs ett speciellt ”hosting-hotell” (har man ljudfilen på sitt webbhotell kan det göra er sajt långsam). I priset ingår att jag ordnar hostinglösning för er podcast.
– Ni får en rss-fil för er podcast, franförallt för registrering på iTunes. Då kan ni komma upp på iTunes, så att folk kan ladda hem er podd (jag hjälper er med det): itunes.apple.com/se/genre/podcaster/id26?mt=2
– Ni får podcasten dels i formatet wav (högupplöst fil) och dels som mp3 (lågupplöst och standard för lyssning och för att kunna ladda hem till mobil eller surfplatta och lyssna).
– Om ni vill – får ni en länk till er podcast på sidan om Svenska reseföretag (fram till och med den 31 dec 2015) på jordenrunt.nu: www.jordenrunt.nu/resa/reseforetag
– Jag kan även lägga upp er podcast på: www.respodd.sewww.resepodd.sewww.respodden.se

Jag har med mig och använder ljudinspelaren Zoom H5 för inspelning och Adobe Audition för ljudredigering.

Hör av er om detta låter intressant, så kan vi diskutera vidare. Och skulle vilja ha ett lite annat upplägg (eventuellt om ni vill ha flera avsnitt eller en längre podd eller om ni vill ha en ljudfil som skall kunna användas som radioreklam för ert företag), så kan vi diskutera det med.

Kontakta gärna mig – Robert Karlsson – på
E-post: robert@robertkmedia.se eller res@jordenrunt.nu
Telefon: 072-171 82 26 eller 08-6045313

Add a Comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *