Behöver ni ny sajt eller hemsida?

webb-mediservice-190-214      webb-respodd-190-214      webb-jordenrunt-190-214

Behöver ni hjälp med en ny sajt till ert företag eller organisation, då kan jag (Robert Karlsson, utbildad journalist och webbredaktör) hjälpa er bygga den i wordpress.

Tillsammans gör vi en informativ och inspirerande sajt. Jag hjälper er med webbhotell och registrering av domännamn för ert företag (vid behov) och bygger sedan sajten i publiceringssystemet wordpress. Utseendet på sajten anpassas efter era önskemål och jag hjälper er med text och fotografering. Slutligen lär jag er använda den nya sajten så att ni kan uppdatera den vid behov. Självklart får ni en e-post adress som är kopplat till ert företags domännamn.

Jag kan även hjälpa er utveckla er kommunikation. Exempelvis hur man gör en pdf av en offert, som kan bifogas till mejl ni skickar till era kunder. Eller om ni vill ha hjälp med att bygga upp ett nyhetsbrev (tillsammans gör vi en mall för era nyhetsbrevsutskick).

Eftersom jag även har utbildning inom radioreportage och podcastproduktion, plus har bärbar utrustning för ljudinspelning, kan vi även göra en spännande ljudpresentation av ert företag (som era potentiella kunder kan lyssna på direkt på er sajt eller ladda hem till sin mobil).

Kontakta mig gärna, så kan vi diskutera mera: 072 171 82 26

Jag har byggt ett flertal sajter och även varit med i olika utvecklingsprojekt för existerande sajter.

Jag har bland annat hjälpt Mediservice Läkarmottagning (byggt sajt åt dem), Tidskrift.nu (hjälpt till med utveckling), jordenrunt.nu (byggt sajt och utveckling), modebutiken Voulez (byggt sajt), respodd.se (byggt sajt), Resmässan (byggt sajt) och hammarbyfotboll.se (utveckling)…

 
skarmdump-webb-mediservice

 
skarmdump-webb-jordenrunt-2

 
skarmdump-webb-respodd2

 
skarmdump-webb-resmassan2