Anlita mig för ett kommunikationsuppdrag!

robertk-bild-stor

Jag är en ambitiös och idérik kommunikatör som älskar att inspirera. Via exempelvis det skrivna ordet, webbprojekt eller en podcast. Åtar mig med glädje ett spännande uppdrag från just er och blir inspirerad av stora som små utvecklingsprojekt.

Är utbildad journalist och har bland annat haft skrivuppdrag för Aftonbladet och Dagens Nyheter. Med 18 års erfarenhet som webbredaktör (bland annat hos Passagen, Spray och jordenrunt.nu), kan jag såklart även allt om webbpublicering och webbutveckling. Behärskar även att filma, klippa film och spela in ljud (har egen ljudinspelningsutrustning). Ser mig som en kommunikatör med ett brett register. Har även under tre år varit projektledare för en populär mässa i Stockholm.

Som person är jag alltid rik på idéer och blir alltid väldigt inspirerad av utvecklingsprojekt. Var bland annat med och startade upp kultursajten Tidskrift.nu och utvecklade Hammarby Fotbolls officiella sajt våren 1999. Har även byggt bland annat jordenrunt.nu, sajten för läkarmottagningen Mediservice i Stockholm och hemsidan för modebutiken Voulez AB i Kalmar.

Kontakta mig gärna om ni vill diskutera ett uppdrag: 072 171 82 26 eller robert@robertkmedia.se

För att se alla mina uppdrag jag haft genom åren, besök gärna min Linkedin profil: se.linkedin.com/pub/robert-karlsson/53/405/830

Eller ladda hem min CV: www.robertkmedia.se/robert-karlsson-cv-webb-ljud-bild.pdf

Kika på arbetsprover från en del av mina uppdrag: www.robertkmedia.se/arbetsprov

Referenser och rekommendationer: www.robertkmedia.se/referenser

Mer om mig som person – ladda hem: www.robertkmedia.se/robert-karlsson-personligt-brev.pdf

Kunskaper och program jag behärskar
Ljudredigering i Adobe Audition.
Ljudinspelning med Zoom H5.
Fotografering och bildbehandling i Photoshop.
Kan HTML-kodning (började lära mig html-kodning 1997).
Erfarenhet från flera publiceringsprogram (cms), till exempel WordPress, EpiServer, Polopoly, DotCMS.
Filma + redigera film i Adobe premiere.
Jobbat i affärs- och webbshopsystemet Garp.
Bred erfarenhet från produktion av nyhetsbrev (exempelvis i Apsis Newsletter Pro).
Arbetar dessutom obehindrat i Word och har layoutat flyers i InDesign.
Pratar engelska och kan även skriva på engelska. Pratar dessutom en del indonesiska.

Mina medieutbildningar
2015 – Jakobsbergs Folkhögskola – Radioreportage & podcastproduktion
2013 – Kulturparaplyet Sundbyberg – Dokumentär filmutbildning (två terminer)
1997 – Åtta veckor journalistpraktik (två engelskspråkiga tidningar) i Sydafrika.
1997 – Sigtuna Folkhögskola – Kurs i utrikesjournalistik.
1995-1996 – Jakobsbergs Folkhögskola – Journalistutbildning.

Kontakt mig gärna

Robert Karlsson
Olaus Magnus väg 30, 121 37 Johanneshov (Stockholm)
072-171 82 26 eller 08-604 53 13 eller robert@robertkmedia.se